Wyszukiwarka
Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowych książkach i numerach Nexusa w naszym sklepie, wpisz w poniższym polu adres e-mail, na który mają one być wysyłane, i kliknij przycisk wyślij.

Ostatnio dodany
jod_leczy.jpg
Cena:40.00

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Dane osobowe

Agencja Nolpress s.c. szanuje prawo Klientów do prywatności i dba o ochronę ich danych osobowych, aby nie dopuścić do ingerencji w ich prywatność przez nieuprawnione osoby. Chcemy, aby każdy Klient naszego sklepu czuł się w pełni bezpiecznie. Do dokonywania zakupów w naszym sklepie nie potrzeba się rejestrować (nie ma nawet takiej opcji).

W formularzu zamówienia należy podać dane osobowe, takie jak: imię, nazwisko, adres zamieszkania (ulica, nr lokalu, kod pocztowy, miejscowość, województwo), telefon i adres e-mail. Zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych Klient dobrowolnie wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu realizacji zamówień.

Agencja Nolpress s.c. informuje, że nie gromadzi i nie udostępnia ww. danych osobowych klientów osobom trzecim.

 

Płatność kartą płatniczą

W przypadku gdy Klient wybierze opcję płatności kartami płatniczymi, do firmy Dotpay S.A przekazywane są jego dane teleadresowe, takie jak adres, e-mail i adres IP komputera, poprzez który składa on zamówienie. Nie przechowujemy i nie przetwarzamy danych dotyczących kart płatniczych naszych Klientów.

 

Poczta

Sklep nie wysyła niechcianej poczty (spamu), zastrzega sobie jednak prawo wysłania wiadomości (newslettera) do Klientów, którzy wyrazili na to zgodę.